Zene

Saját dalok

A zene szeretete afféle mellékes öröm az életemben. Az idők során a mainstreamebb rockzenéktől az alternatív és az underground világon keresztül bizonyos népzenei irányokig sok mindennel találkoztam fogyasztóként. Így aztán nem csoda, ha az általam írt dalok műfaja is nehezen behatárolható. Amatőr-félamatőr körülményeim miatt talán a szobazene rá a legpontosabb jelző, szövegileg pedig az alternatív-singer-songwriter-punk vonalon mozog. Mivel ezt a fajta dalszerzői-előadói tevékenységet körülbelül 12-13 évesen kezdtem el, nem meglepő módon közel sem tartok vállalhatónak mindent, amit elkövettem benne, amit viszont igen, az megtalálható, hallgatható és letölthető a bandcamp-oldalamon. 2021 januárjától az Instagramon - illetve áprilisától már a Youtube-on is - viszek egy akusztikus sorozatot a dalaimból, Halló Központ projektnéven. Azokon a ritka alkalmakon, amikor élőben játszom, egy szál gitárral adom elő a dalokat. Ha szeretnél ilyen alkalmat, keress bátran! :)

Könnyűzenei párbeszédek

A Könnyűzenei párbeszédek a magyar dalszövegkinccsel való teljesen felszabadult játékot jelentik. Ez a játék - leginkább a szerzői jogok okán - abszolút hobbitevékenység, amely arról szól, hogy közismert, vagy akár kevésbé közismert dalszövegrészleteket úgy helyezünk el egymás mellé, hogy egymásra reflektáljanak. A könnyűzenei párbeszédek sorozat 2019 tavaszán indult el az Instagram-oldalamon, és azóta is nagy népszerűségnek örvend.

Egy másik turné

Az Egy másik turné egy különleges fotósorozat eredeti zenei cd-kkel különböző köztereken - főleg Budapest határain belül, de adott esetben azon kívül is. A helyszínek kiválasztásakor törekszem arra, hogy asszociáljanak az adott albumra. Olykor finomabb, máskor direktebb módon. Nagyon izgalmas élmény számomra ilyen módon összekapcsolni a zenét a térrel.